Breaking news

Sergio Morate, criminalul spaniol care a ucis două femei, prins de poliție în Lugoj

loading...

Criminalul Sergio Morate care pe 6 august a ucis cu sânge rece două femei în Spania, a fost prins pe 13 august în România, la Lugoj.

sergio morateCriminalul care a șocat Spania după ce a ucis două femei și le-a aruncat cadavrele în râu, a fost prins în România.

În vârstă de 29 de ani, Sergio Morate fusese dat în urmărire europeană după ce pe 6 august a ucis două femei în orașul Cuenca din Spania după care a fugit în România ajutat de un prieten român pe care l-a cunoscut în pușcărie.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, criminalul spaniol a fost prins joi, în municipiul Lugoj, de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, în urma schimbului de date şi informaţii prin Biroul SIRENE.

După ce poliţiştii spanioli l-au localizat pe suspect după semnalul la telefon, au informat autorităţile române, iar joi la prânz a fost ridicat, împreună cu românul care i-a acordat sprijin.

Sergio Morate a fost reţinut şi va fi dus vineri la Curtea de Apel Timişoara, pentru confirmarea mandatului european de arestare emis pe numele său de magistraţii din Spania şi pentru a fi arestat provizoriu, până când va fi predat poliţiştilor spanioli.

Românul din Lugoj care l-a găzduit pe spaniol este cercetat pentru favorizarea infractorului și riscă să ajungă după gratii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata