Breaking news

Sarah Palin vrea la Casa Albă!

loading...

Republicana Sarah Palin a anunţat, duminică, faptul că intenţionează să candideze pentru preşedinţia Statelor Unite în 2012.

Sarah-Palin_1“Cred că ar fi absurd să nu mă gândesc la ceea ce aş putea să fac pentru a veni în sprijinul ţării noastre”, a declarat fosta candidată la vicepreşedinţia americană pentru canalul de televiziune Fox News.

În opinia sa, preşedintele democrat Barack Obama nu va fi reales dacă nu îşi modifică radical politica şi poate dacă nu declară război Iranului.

Sarah Palin fost  guvernator al statului Alaska, a intrat în atenția presei americane și mondiale, după ce a candidat în 2008 la vicepreședenția SUA, făcând parte din echipa republicanilor care l-au susținut pe  John McCain la Președenția Americii.

De când a demisionat din postul de guvernator al statului Alaska (nord-vestul SUA) în iulie 2009, cu câteva luni înainte de încheierea mandatului, Sarah Palin a susţinut din ce în ce mai multe conferinţe, a publicat articole în presă şi şi-a completat pagina de pe Facebook  pentru a nu fi dată uitării.

În noiembrie 2006, Palin a fost aleasă pentru funcţia de guvernator  al statului Alaska,  devenind prima femeie aleasă în această funcţie şi cea mai tânără persoană care a deţinut vreodată cea mai înaltă funcţie a celui cel de-al cinzecilea stat  al SUA.

În noiembrie a publicat o carte autobiografică, intitulată “A deveni rebel: o viaţă americană”, un mare succes în librării.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata