Breaking news

Sarah Palin – protagonista unui reality show american

loading...

După candidatura la funcția de vicepreședinte din 2008, Sarah Palin a devenit populară și curtată tot mai des de marile rețele de televiziune din SUA. Reţelele de televiziune A&E şi Discovery Communications intenţionează să achiziţioneze drepturile de difuzare ale unui reality show, care o are ca protagonistă pe Sarah Palin, în postura de ghid al ţării ei natale, Alaska.

20080905_nar_w37_127.jpgSarah Palin ăși vinde scump imaginea. Ea  ar putea cere între 1-1,5 milioane de dolari pe fiecare episod din acest reality show. În respectivul reality show, Sarah Palin va vizita bărci de pescuit şi o mină de aur în Alaska, stat al cărui guvernator a fost. Mark Burnett este producătorul proiectului, al cărui titlul de lucru este “Sarah Palin’s Alaska”.

Reţeaua A&E nu a făcut, încă, o ofertă oficială pentru acest show, dar, potrivit informaţiilor furnizate de surse din industrie, proiectul este de mare interes.

Şi Discovery Communications a arătat interes pentru proiect, deşi unele surse susţin că Discovery Channel, cel mai important canal al grupului, nu mai este în discuţie pentru acest reality show.

De când a demisionat din postul de guvernator al statului Alaska (nord-vestul SUA) în iulie 2009, cu câteva luni înainte de încheierea mandatului, Sarah Palin a susţinut din ce în ce mai multe conferinţe, a publicat articole în presă şi şi-a completat pagina de pe Facebook pentru a nu fi dată uitării.

Sarah Palin fost  guvernator al statului Alaska, a intrat în atenția presei americane și mondiale, după ce a candidat în 2008 la vicepreședenția SUA, făcând parte din echipa republicanilor care l-au susținut pe  John McCain la Președenția Americii.

Sarah Palin a anunţat, în februarie, că intenţionează să candideze la preşedinţia Statelor Unite, în 2012.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata