Breaking news

Salvată de Webcam!

loading...

MARE_INGHETATAO internaută germană ce voia să admire liniștită un apus de soare în fața calculatorului a sfârșit prin a salva de la moarte o turistă rătăcită pe marea înghețată…

Totul s-a întâmplat ieri, în localitatea germană Sankt Peter-Ording, unde o turistă de 40 de ani s-a rătăcit pe marea înghețată. Ocupată cu a face fotografii cu minutatul peisaj oferit de apusul soarelui, aceasta nu și-a dat seama că se lăsase întunericul și în final nu a reușit să mai găsească drumul de întoarcere.

La 500 de kilometri de locul cu pricina, o altă femeie contempla pe Webcam apusul soarelui la Marea Nordului, instalată confortabil în casă, în fața calculatorului. Admirând formele ciudate pe care le crease marea înghețată, ea a observat luminițe ciudate pe mare, care nu erau altceva decât luminile blițului în încercarea disperată a turistei de a regăsi drumul spre mal. Femeia a alertat poliția, care a reușit să o repereze pe turista rătăcită. Cu ajutorul luminii reflectate de farurile de la mașina de poliție, turista a reușit să se orienteze și să ajungă teafără la mal.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata