Breaking news

S-a trezit mângâiat de cerb în timp ce făcea plajă – VIDEO

loading...

Un adolescent din Canada, s-a trezit că este mângâiat de un cerb în timp ce stătea întins pe plaja lacului Kalamalka, din Vernon, în provincia canadiană Ontario.

copil mangaiat de cerbTânărul se afla cu mama lui, Maegan Higgins, în vacanță. În timp ce aceștia stăteau tolăniți pe plajă, s-au pomenit cu cerbul peste ei.

Spre surprinderea acestora, cerbul nu a fost deloc agresiv, ba din contră, mult prea afectuos cu fiul canadiencei.

Cerbul a venit, dintre copaci şi….a început să îşi frece coarnele și botul de capul băiatului.

În timp ce Miles, adolescentul alintat de cerb, se juca cu acesta, mama tânărului îi filma cu telefonul mobil. Femeia a fost șocată să vadă cum un animal sălbatic este atât de prietenos cu fiul ei, ca și cum s-ar fi cunoscut de când lumea.

Experţii spun că este un comportament neobişnuit pentru un cerb sălbatic, dar că, fiind vorba despre un cerb tânăr, poarte fi vorba fie de încercarea de a scăpa de puful de pe coarne -care trebuie să dispară înainte ca osul să se întărească- sau de încercarea de a imprima băiatului mirosul său, scrie GlobalNews.ca.

Întrucât cerbii au tendinţa de a fi mai degrabă agresivi decât afectuoşi, experţii ecomandă oamenilor să stea cât mai departe de aceste animale sălbatice.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata