Breaking news

Rujul care-și schimbă culoarea dacă ai poftă de sex

loading...

Americanii au invenitat un tip de ruj care își schimbă culoarea atunci cînd femeia care îl folosește are chef de sex. Pordusul se poate comanda doar online și costă 12 lire.

rujNoul ruj va ”minune”vine în ajutpurl bărbaților care ăși pot da seama dacă partenerle au chef de sex dar nu acceptă. Aplicat pe buze, el are un aspect rozé, dar pe măsură ce nivelul hormonilor sexuali din organism creşte, buzele capătă culoarea roşu aprins. Principiul de bază al rujului este reacţia la hormonii din organismul femeii.

Astfel, bărbaţii nu vor mai trebui să se frământe cu zeci de întrebări, făcând tot felul de apropouri pentru a afla cum gândeşte femeia pe care vor să o ducă în dormitor.

Din păcate, produsul nu se poate cumpăra de la magazin, ci se comandă online, iar preţul unui ruj este de 12 lire sterline. Printre fanele declarate ale acestui produs se află Katty Perry, interpreta melodiei “I kissed a girl”. Folosirea zilnică a acestui ruj prezintă şi riscuri. “Nu orice femeie ar vrea să se ştie că nu-i stă mintea la muncă, în toiul unei întâlniri extrem de importante”, spune Lorraine Adams, specialist în sexologie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata