Breaking news

Românii își pot petrece o vacanță de vis în Grecia, în insula Creta, cu doar 183 de euro

loading...
Și în 2014 românii și-au planificat încă de la debutul anului, să-și petreacă măcar câteva zile, vacanța în Grecia. Cele mai căutate destinații turistice din țara jocurilor olimpice sunt în stațiunile din nordul Eladei.
vacanta insula cretaAn de an, mii de turişti români îşi petrec vacanţele pe însoritele plaje ale Greciei, bucurându-se de peisaje unice și încărcate de istorie. Nici 2014 nu face notă discordantă cu obiceiul românilor din ultimii ani și asta datorită prețului extrem de accesibil al pachetelor turistice cât și condițiile foarte bune de cazare.
Formată dintr-o parte continentală cu numeroase golfuri și peninsule, și o parte insulară alcătuită din aproximativ 3 000 de insule în Marea Egee, Marea Ionică și Marea Mediterană, Grecia este destinația perfectă pentru vacanță. Insulele cele mai importante sunt Creta, Rodos, Corfu și grupele Dodecaneze și Ciclade.

Agenția de turism Sejur24 oferă românilor pachete extrem de avantajoase pentru vacanțe de vis în cele mai exotice insule și stațiuni din Grecia.

Dacă până acum românii au preferat stațiunile din Riviera Olimpului, Halkidiki şi Insula Thassos, Sejur24 îndeamnă românii să meargă în Insula Creta.

Agenția de turism Sejur24 deține pe website la secțiunea oferte Creta cu avion, pachete turistice la peste 40 de unități de cazare la prețuri extrem de avantajoase. Spre exemplu, pentru 7 zile de cazare la Hotelul Maistrali, pachetul care include și biletul de avion, costă doar 183 de euro, dacă rezervarea se face în sistem Oferta Early Booking până cel târziu la 31 martie 2014.

Celebra insulă Creta satisface și cei mai pretențioși turiști, oferind pensiuni și hoteluri pentru a-ți putea petrece o vacanță de vis. Cel mai scump pachet de cazare pe Insula Creta, pentru 7 zile cu prețul biletului de avion inclus plus sistemul all inclusive, costă doar 590 de euro. La acest preț poți petrece 7 zile de vis la Hotel Creta Maris Beach Hersonissos. Hotelul se află la 24 km de aeroportul din Heraklion, în apropierea stațiunii Hersonissos, într-un golf cu plaja de nisip și ape cristaline. Hotelul este un sat în miniatură, o combinație unică de arhitectură cretană și lux.

Cu un trecut istoric glorios şi o infrastructură turistică bine dezvoltată, Grecia atrage anual între 17 şi 20 milioane de turiști, adică dublu populației țării.
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata