Breaking news

Românca Diana Irina Boancă a cîștigat titlul de Miss Bikini International

loading...

seara de 29 mai 2010 a fost plină de succes pe plan internațional pentru România. După succesul Paulei Seling și al lui Ovi la Eurovision, Diana Boană a fost încoronată Miss Bikini Internațional 2010.

diana-irina-boanca-1-mediafax-foto-afp-resize64 de concurente din 64 de țări au participat sâmbătă seara la concursul Miss Bikini Internațional, găzduit pentru a patra oară de China, în Sanya, o staţiune din sudul provinciei Hainan. Ce-a de-a 35-a ediție a fost câștigată de românca Diana Irina Boancă a primit titlul de Miss Bikini International.  “Sunt atât de emoţionată încât nu ştiu ce să spun. Toate concurentele sunt foarte pregătite şi trebuie să spun că am fost norocoasă să câştig“, a declarat Diana Irina Boanca, după concurs. Românca a primit cu această ocazie şi un cec de 8.000 de dolari, pregătindu-se acum pentru ofertele de modeling care vor urma cu siguranţă. Pregătirea pentru concursul Miss Bikini de care vorbeşte Irina nu este o glumă, organizatorii concursului având reguli stricte pe care fetele trebuie să le respecte atât în timpul concursului, cât şi în afara lui.

Primul set de reguli sunt şi cele eliminatorii. Concurentele trebuie să aibă între 18 şi 26 de ani şi să nu fi fost căsătorite. Nu pot participa la concurs fetele mai scunde de 1,72 m sau mai înalte de 1,80 m. (Irina Boanca are 1,78 şi 21 de ani.). Evident, concurenta trebuie să arate bine în bikini, dar să aibă şi o faţă expresivă, neapărat fotogenică. În cazul în care aspiranta are cazier, nu este admisă în concurs.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata