Breaking news

Român celebru la Berlin grație ochelarilor de carton

loading...
Cantemir Gheorghiu, un român stabilit în Germania, este la un pas de a se îmbogăți, grație invienției ochelarilor de carton care fac furori în Berlin.
ochelari.cartonTotul a pornit de la o glumă, iar acum nu mai face față comenzilor, contractelor și propunerilor de tot felul pentru a crea ochelari personalizați pentru diferite firme internaționale și campanii publicitare. Tânărul Cantemir Gheorghiu s-a născut în București și locuiește încă din copilărie în Germania, unde a studiat si desing grafic. Prețul unei perechi de ochelari de carton pornește de la 90 de cenți dar pot ajunge și până la 4 euro, în funcție de materialul folosit.

“Există modele de la 90 de cenţi, dar alea sunt din material reciclabil şi unele până la 3,50 euro sau 4 euro, depinde ce materiale am folosit: tot felul de Textilien… adică textile, unele tăiate din jeans, din piele, cu pietre lucioase, tot felul de minuni. Dar baza e tot timpul din carton reciclat.”, a declarat Cantemir Gheorghiu pentru  Deutche Welle.

În numai şase săptămâni, ochelarii de carton ai lui Cantemir au creat un fel de manie la Berlin.

“Există firme care mă plătesc ca să pun logo-ul lor, ca să-şi facă reclamă la o expoziţie, sau aşa ceva, ştii? M-a sunat săptămâna asta şi cineva de la Universal Music. Ideea lor era să facă nişte pachete pentru presă, cu different artists, ştii, adică diverşi artişti. Ca să nu mai zic ce-a fost la Campionatul Mondial şi la Christopher Street Day. La Christopher Street Day am vândut 1 000 de ochelari. Au venit toţi şi îmi ziceau ‘Şi eu vreau, şi eu, şi eu’.”

Tânărul a prins gustul celebrității și vrea ca ochelarii de carton – Die Pappbrille – să ajungă și în alte țări.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata