Breaking news

Riscă închisoarea pe viață pentru că i-a tocat penisul soțului

loading...

Catherine Kieu, o americancă în vârstă de 50 de ani, riscă să stea tot restul zilelor, după gratii, pentru că i-a tăiat penisul soțului, după care l-a aruncat în tocătorul de gunoi.

barbat mutilat de sotieCatherine Kieu i-a retezat soţului ei penisul cu un cuţit de bucătărie şi apoi l-a aruncat în tocătorul de gunoi pentru că bărbatul o bătea de ani de zile și că aducea necunoscuți în casă.

Totul s-a întâmplat anul trecut, când, într-o seară, venind acasă de la serviciu, l-a găsit pe soţul ei distrându- se cu nişte necunoscuţi, lucru pe care- l făcea des.

Femeia a aşteptat să plece musafirii, după care şi-a drogat bărbatul şi l-a legat fedeleş de pat. A luat un cuţit de bucătărie şi a retezat penisul. După care l-a aruncat în tocătorul de gunoi al chiuvetei (dispozitiv nelipsit din casele americanilor).

Mai apoi, femeia a sunat la 911 și a chemat ambulanța. Viața bărbatului a fost salvatăm nu însă și penisul. Acum femeia riscă închisoarea pe viață pentru tortură şi vătămare corporală gravă, iar soțul ei a rămas mutilat pe viață.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata