Breaking news

Regina Elizabeth a II-a Marii Britanii, internată în spital din cauza unei gastroenterite

loading...

Regina Elizabeth II a Marii Britanii a fost internată vineri, în spital din cauza gastroenteritei. Din cauza problemei de sănătate,  Regina şi-a anulat sâmbătă o vizită oficială în Ţara Galilor dar și vizita la Roma.

regina anglieiRegina Elizabeth II-a fost internată în spital din cauza simptomelor de gastroenterită, care au forțat-o să își anuleze o vizită planificată la Roma în această săptămână.

Palatul Buckingham a declarat că Regina, în vârstă de 86 de ani, a fost luată cu mașina privată și dusă la spitalul King Edward VII din centrul Londrei.

Miercuri, Regina și Ducele de Edinburgh trebuiau să meargă în Italia, miercuri, pentru o vizită de două zile la invitația președintelui Italiei, Giorgio Napolitano.

“Regina este sub observaţie la spitalul King Edward VII din Londra din cauza simptomelor unei gastroenterite. Ca măsură de precauţie, toate angajamentele sale oficiale din această săptămână au fost fie amânate, fie anulate”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham.

Regina, care își celebrează ziua de naștere luna viitoare, este de așteptat să rămână în spital pentru aproximativ două zile.

Purtătorul de cuvânt al palatului Buckingham a precizat că Regina are moralul bun. Elisabeta a II-a a fost internată în spital ultima dată, în urmă cu zece ani, pentru o intervenție chirurgicală pentru a elimina un cartilaj rupt de la genunchiul drept și leziuni la față.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata