Breaking news

Refugiații musulmani violează masiv femeile în Germania. Autoritățile mușamalizează orgia

loading...

Refugiații care au ajuns în Germania fac ravagii în rândul femeilor. Le aleargă pe stradă, le agresează și violează fără nicio reținere. În noaptea de Anul Nou la Köln şi la Hamburg sute de bărbaţi de origine arabă sau nord-africană au agresat sexual și violat în primă stradă mii de femei.

viol musulmani germaniaAproximativ o mie de bărbaţi au atacat oamenii în noaptea de Anul Nou la Köln, în zona gării centrale, oameni care ieşiseră în stradă să sărbătorească intrarea în Noul An sau care treceau prin zonă.

Zeci de femei au fost agresate sexual şi jefuite.   La Hamburg, mai multe femei au fost atacate în zona Reeperbahn.  Situația s-a repretat și la Stuttgart, unde câteva zeci de femei au fost agresate sexual de musulmani.

O femeie în vârstă de 28 de ani, care era însoţită de două prietene şi de un bărbat, a povestit pentru publicaţia „Kölner Express“ ce i s-a întâmplat în noaptea de Anul Nou, în jurul orei 0.45.

„Când am ieşit din gară, am fost şocaţi de grupul care ne-a întâmpinat. Alergam prin acest grup de bărbaţi. (…) La un moment dat, am simţit o mână pe fund, apoi pe sâni, după care am fost atinsă peste tot. A fost înfiorător. Deşi ţipam şi încercam să ne apărăm, tipii aştia nu se opreau. Eram disperată şi cred că, pe o distanţă de circa 200 de metri, am fost atinsă de aproape 100 de ori. Alergam prin acest grup de bărbaţi. (…) La un moment dat, am simţit o mână pe fund, apoi pe sâni, după care am fost atinsă peste tot. A fost înfiorător. Deşi ţipam şi încercam să ne apărăm, tipii aştia nu se opreau. Eram disperată şi cred că, pe o distanţă de circa 200 de metri, am fost atinsă de aproape 100 de ori. Purtam, spre norocul meu, pantaloni şi un palton. O fustă mi-ar fi fost, probabil, smulsă de pe corp“, a relatat Katja L, care a a adăugat faptul că ei şi prietenelor sale li s-au adresat cuvinte obscene şi au fost numite „târfe“.

Scene La Hamburg în zona Reeperbahn, mai multe grupuri formate din cinci până la 15 bărbaţi au fugărit tinere care sărbătoreau Noul An, le-au înjurat, le-au agresat sexual şi le-au jefuit.

„Unele fete au fost fugărite ca nişte vite. Faptul că aşa ceva este posibil la Hamburg mă lasă fără cuvinte“, a afirmat o fată în vârstă de 17 ani.

Până acum, poliţia din Köln a înregistrat circa 80 de plângeri, iar la Hamburg au fost depuse cel puţin şase, însă autorităţile spun că multe tinere nu depun plângere pentru că le este ruşine.

O angajată a unui centru din Köln care se ocupă de femeile abuzate sexual a declarat, într-un interviu acordat publicaţiei „Köln Stadt-Anzeiger“, că, în ciuda experienţei pe care o are, a fost şocată de ceea ce s-a întâmplat în noaptea de Anul Nou.

„Lucrez de peste 20 de ani în acest domeniu, dar aşa ceva nu am trăit niciodată“, a afirmat Irmgard Kopetzky, adăugând că de astfel de evenimente a auzit numai la ştiri care vizau cazuri din India sau din ţările nord-africane.

Poliţiştii care au mulţi ani de experienţă s-au declarat şocaţi de ceea ce s-a întâmplat la Köln.

Şeful Poliţiei din Köln, Wolfgang Albers, a declarat luni după-amiază că a fost vorba de „un număr mare de agresiuni sexuale”, adăugând că a existat un caz de viol.    „Infracţiunile au fost comise de un grup de persoane care păreau să fie din Africa de Nord şi lumea arabă“, a declarat Albers într-o conferinţă de presă, în contextul în care pe reţelele de socializare creştea numărul de postări prin care Poliţia şi presa centrală erau acuzate că încearcă să muşamalizeze cazul.

Duminică, poliţiştii au arestat în gara centrală cinci bărbaţi, acuzaţi că au ameninţat şi au jefuit femei, însă nu este clar dacă persoanele reţinute aveau legături cu cei care au comis infracţiunile din noaptea de Revelion.

Primarul oraşului Köln, Henriette Reker, a convocat o întâlnire de urgenţă pe tema măsurilor ce trebuie luate ca urmare a evenimentelor ce au avut loc în noaptea de Anul Nou.

Multe persoane au acuzat prin mesaje postate pe reţelele de socializare faptul că presa centrală a încercat să muşamalizeze cazul din cauza originii infractorilor, invocând faptul că a fost nevoie de câteva zile pentru ca detalii cu privire la cele petrecute să ajungă în atenţia tuturor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata