Breaking news

Produse româneşti în cadrul Pavilionul României la Expo 2012 Yeosu

loading...

Pavilionul României la Expo 2012 Yeosu găzduieşte în perioada 8-12 iulie o expoziţie de produse româneşti, organizată de Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri/Centrul Român pentru Promovarea Comerţului şi Investiţiilor Străine.

Printre produsele prezentate se numără mai multe mărci româneşti de produse vinicole şi spirtoase şi produse de panificaţie, în special branduri de vinuri de reputaţie internaţională şi alte produse tradiţionale.

De asemenea, în cadrul Pavilionului României la EXPO 2012 Yeosu, se vor organiza două evenimente promoţionale distincte, respectiv o degustare de produse tradiţionale, în incinta restaurantului pavilionului, pentru publicul larg, la data de 9 iulie 2012 şi o degustare cu caracter restrâns la data de 10 iulie 2012, într-o zonă distinctă special desemnată, la care vor lua parte experţi, potenţiali importatori precum şi oficiali,  reprezentanţi ai corpului diplomatic, autorităţi locale.

Gazda evenimentului, comisarul pavilionului României şi preşedintele Biroului Internaţional de Expoziţii, Ferdinand Nagy, a apreciat acest prilej ca unul foarte potrivit de a face cunoscute câteva dintre cele mai renumite produse româneşti  atât publicului asiatic, cât şi participanţilor la eveniment, peste 100 de ţări din întreaga lume.

Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri este membru al  comisiei de organizare a participării României la EXPO 2012 Yeosu, Republica Coreea, alături de alte trei ministere, respectiv Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Ministerul Mediului şi Pădurilor şi Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional.

Expoziţia internaţională de la Yeosu, din Coreea de Sud are loc în perioada 12 mai-12 iulie 2012, iar pavilionul României dedicat unicităţii Deltei Dunării organizează în tot acest interval mai multe evenimente de promovare a culturii, produselor şi destinaţiilor din ţara noastră.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata