Breaking news

Principesa Irina, fiica Regelui Mihai I, arestată în SUA

loading...

Principesa Irina, a treia fiică a regelui Mihai I al României, a fost arestată de polițiștii americani pentru că a organizat pariuri şi lupte ilegale de cocoşi la ferma lor din estul statului american Oregon.

principesa irina si regele mihai

Principesa Irina și soțul acesteia John Wesley Walker, sunt acuzați de autoritățile americane că au organizat lupte ilegale cu cocoși și de organizarea unor pariuri ilegale în perioada 1 aprilie 2012 şi 19 mai 2013.

Drept urmare, cei doi au fost arestați de poliția statului Oregon, alături de alte 16 persoane, potrivit Oregonlive.com şi Kval.com.

Luptele de cocoşi sunt ilegale, atât în conformitate cu legislaţia federală, cât şi cu legislaţiile tuturor celor 50 de state. Nu doar că sunt o practică barbară, dar luptele de cocoşi pun în pericol sănătatea şi siguranţa publică şi facilitează săvârşirea de alte fapte ilegale”, a declarat Amanda Marshall, procuror al statului Oregon.

Fiecare dintre capetele de acuzare prevede o pedeapsă maximă de cinci ani de închisoare şi o amendă de 250.000 de dolari.

În cazul în care vor fi găsiţi vinovaţi, soţii Walker riscă să-şi piardă şi ferma din Irrigon, în ţinutul Morrow, statul Oregon.

John Wesley Walker a lucrat pentru poliţia ţinutului Coos de la 1 august 1998 şi până la 30 iunie 2003, potrivit departamentului de resurse umane al ţinutului.

Alteța Sa Regală Irina, Principesă a României, s-a născut pe 28 februarie 1953, la Lausanne, Elveția. Este fiica regelui Mihai și a Reginei Ana, fiind a cincea pe linia succesiunii la șefia Casei Regale române și la tronul României.

Principesa Irina a locuit cea mai mare parte a vieții în Statele Unite ale Americii. Are doi copii, Mihai și Angelica, născuți în 1985 și 1986, din prima căsătorie, cu John Kreuger. În prezent este căsătorită din anul 2007 cu John Wesley Walker și locuiește în statul Oregon.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata