Breaking news

Principesa Irina de România, eliberată din arest dar va purta brățară electronică de monitorizare

loading...

Principesa Irina, a treia fiică a Regelui Mihai I, şi soţul ei John Walker au fost eliberață din arest și vor fi cercetați penal în stare de libertate.

principesa irinaPrincipesa Irina și soțul ei au pledat nevinovat la acuzaţiile de organizare de pariuri ilegale şi lupte de cocoşi, la ferma lor din Oregon, Statele Unite.

Judecătorul a decis eliberarea celor doi, cu condiţia ca ei să poarte brăţări de localizare, să predea paşapoartele şi să nu plece din comitatul unde locuiesc. Și asta în condițiile în care acuzarea a cerut ca Principesa Irina şi soţul său să rămână după gratii, pentru că există riscul ca aceştia să fugă în Elveţia sau România.

Irina Walker şi soţul său, John Walker, au pledat nevinovat la toate cele 12 capete de acuzare formulate împotriva lor. Pentru fiecare dintre ele riscă o pedeapsă de cinci ani de închisoare.

Potrivit procurorilor, în perioada aprilie 2012 – mai 2013, cei doi au organizat cel puţin zece lupte de cocoşi, care sunt interzise în Statele Unite. Luptele implicau zeci de cocoşi, echipaţi cu cuţite sau alte obiecte tăioase ataşate de picioare şi se încheiau doar în momentul în care una dintre păsări era lăsată fără suflare

Investigatorii au descoperit 24 de plante de marijuana mari și 24 de arme de foc la domiciliul soţilor Walker. Aceştia spun că John Walker avea autorizaţie pentru consum de marijuana în scopuri medicale, a spus Peifer.

Regele Mihai I şi întreaga familie regală speră că justiţia din SUA şi instanţele din Oregon vor soluţiona în cel mai just si mai rapid mod cu putinţă cazul Principesei Irina şi speră, de asemenea, ca prezumţia de nevinovăţie să funcţioneze.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata