Breaking news

Primele imagini cu Kate Middleton, Prinţul William și copilul lor, la o zi după naștere

loading...

La o zi după nașterea copilului regal, Kate Middleton, Prinţul William și copilul lor, au părăsit marţi seară, spitalul St. Mary din Londra. Înainte de a pleca de la spital, cuplul regal a ieșit în fața spitalului pentru a arăta presei și lumii întregi, copilul.

copilul regalKate, Wiliam și copilul au fost așteptați în fața spitalului de câteva sute de jurnalişti şi de un public numeros, cu toţii nerăbdători să vadă viitorul moştenitor al Marii Britanii.

”Are o pereche de plămâni puternici, e un băiat mare şi destul de greu, încă lucrăm la găsirea unui nume, aşa că îl veţi cunoaşte când îl vom alege. E prima oară când îl vedem, aşa că vrem să petrecem cât mai mult timp cu el”, a spus Prinţul William jurnaliştilor, la ieşirea din maternitate.

Prinţul William a glumit, spunând că bebeluşul său pare să aibă deja “mai mult păr decât mine”, făcând aluzie la faptul că începe să fie afectat de căderea părului.

”A moştenit frumuseţea mamei sale, slavă Domnului”, a glumit William, cu toate că a fost contrazis, cu zâmbetul pe buze, de Kate.

”Suntem extrem de emoţionaţi, e un moment pe care orice părinte îl cunoaşte, extrem de special”, a explicat Kate Middleton.

Prinţul William şi Kate Middleton au părut extrem de relaxaţi şi de zâmbitori, ducesa de Cambridge îmbrăcată într-o nuanţă de albastru deschis şi purtând inelul de logodnă al lui Lady Di. William a purtat o cămaşă în aceeaşi nuanţă de albastru deschis.

Kate Middleton, Prinţul William şi fiul lor au ajuns la Palatul Kensington, unde au ales să intre pe o intrare laterală, unde existau, însă, câţiva jurnalişti. Cei doi vor locui aici în următoarea perioadă, acest loc, în care William şi Harry au locuit cu mama lor, Diana, reprezentând un loc ferit, în care cei doi îşi vor putea creşte liniştiţi copilul, viitorul moştenitor al Marii Britanii.

După 14 ore de travaliu, Ducesa de Cambridge, a a dus pe lume primul copil al prințului William, şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Bebeluşul s-a născut la ora locală 16.24 şi a avut la naştere greutatea de 3,7 kilograme.

Prinţul Charles, care s-a deplasat la maternitate, a declarat la ieşire că bebeluşul regal este “încântător”, spunându-le jurnaliştilor că îl vor vedea în scurt timp.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata