Breaking news

Președintele SUA, Barack Obama are amantă

loading...

Preşedintele Obama şi-ar fi înşelat soţia, Michelle, cu o asistentă personală în vârstă de 35 de ani, potrivit tabloidului american National Enquirer, citat de thehollywoodgossip.com și preluat de mediafax.ro.

obama-amantaSe pare că istoria se repetă la Casa Albă. Presa americană dezvăluie că și actualul președinte al SUA, Obama ar fi călcat strâmb în căsnicie. Ediţia din această săptămână a publicaţiei National Enquirer susţine că Barack Obama şi asistenta sa personală Vera Baker s-ar fi întâlnit în secret într-un hotel din Washington, iar o înregistrare video dovedeşte acest lucru.

Vera Baker, în vârstă de 35 de ani, a făcut parte din echipa lui Barack Obama pe când acesta candida pentru Senatul american, în 2004, participând la numeroase acţiuni de strângere de fonduri în favoarea actualului preşedinte american.

Deşi Vera Baker a declarat că nu s-a “întâmplat nimic” între ea şi Barack Obama, tabloidul american susţine că tabăra republicană, adversară a preşedintelui american, oferă un milion de dolari oricărei persoane care reuşeşte să aducă dovezi clare despre presupusa infidelitate.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata