Breaking news

Piloții Lufthansa intră din nou grevă generală, pe 16 octombrie 2014

loading...

Piloţii şi inginerii de zbor germani din Asociația „Cockpit”, angajați ai companiei aeriene Lufthansa, intră joi, din nou, în grevă generală, nemulțumiți de rezultatul negocierilor purtate cu oficialii companiei.

LufthansaLufsthansa este nevoită să anuleze joi zeci de zboruri în toată Europa din cauza grevei piloților și inginerilor de zbor. Greva de pe 16 octombrie vine după cea organizată în perioada 8-9 octombrie 2014. Sindicatul a organizat deja cinci greve începând de la sfârşitul lunii august.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau se deplasează pe teritoriul Germaniei despre faptul că Asociația „Cockpit” a piloţilor şi inginerilor de zbor germani a anunţat organizarea unei greve, în cursul zilei de 16  octombrie 2014, între orele 12.00-23.59, urmând să fie afectate toate zborurile operate de GERMAN WINGS.

În perioda precizată, toţi pasagerii sunt rugaţi să contacteze compania aeriană înaintea efectuării călătoriei pentru a se informa cu privire la eventualele modificări şi să ia în calcul posibilitatea de a petrece un timp mai îndelungat în aeroport.

Cetăţenii români, pasageri ai acestei companii, sunt sfătuiţi să urmărească evoluţia situaţiei pe paginile oficiale de internet ale companiilor: www.germanwings.com şi http://www.lufthansa.com pentru a se informa cu privire la eventualele modificări şi să ia în calcul posibilitatea de a petrece un timp mai îndelungat în aeroport. Nu vor fi afectate zborurile operate de EUROWINGS.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata