Breaking news

Patru români au decedat într-un accident rudier produs în Franța

loading...

Patru cetăţeni români au murit sâmbătă dimineață, într-un accident rutier produs în vestul Franţei, în apropierea oraşului Bordeaux.

accident romani frantaCei patru români și un algerian au murit striviți într-o mașină, după ce un camion a căzut peste autoturismu marca Opel Vectra.

Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 5.00 (6.00, ora României) în localitatea Teich, departamentul Gironde.

Accidentul s-ar fi produs după ce un pneu al camionului a explodat, iar vehiculul de mare tonaj s-a răsturnat peste autoturismul în care erau românii.

Potrivit autorităților franceze, românii și algerianul, au au murit pe loc. Şoferul camionului, un francez în vârstă de 33 de ani, grav rănit, a fost transportat la spital.

Românii cu vârste între 19 și 46 de ani, lucraseră în Bilbao, Spania și veniseră în Franța ca să caute de muncă în zona Arcachon.

Ministerul Afacerilor Externe confirmă decesul a patru cetăţeni români în accidentul rutier din Vestul Franţei: Conform ultimelor informaţii primite de Ambasada României la Paris de la Jandarmeria franceză, doar 4 din cei 5 cetăţeni decedaţi în accident sunt români. Cei patru cetăţeni români au fost identificaţi. Autorităţile române competente sunt în curs de a informa oficial familiile celor decedaţi.

În accident au fost implicate alte trei vehicule, două persoane fiind rănite.

La locul accidentului au fost trimise nouă autospeciale de intervenţie şi 45 de agenţi de poliție.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata