Breaking news

Parfumul pe bază de feromoni – adevărată armă sexuală

loading...

Un nou parfum pe bază de feromoni sexuali vine să facă ravagii în viața sexuală a pământenilor. Astfel bărbații se pot transforma în adevărați masculi feroce gata oricând de împerechere iar femeile se transformă în adevărate dive sexy.

wrOamenii de ştiinţă de la Universitatea din Toronto au modificat o genă, care poate deveni în viitor o adevărată “armă” sexuală. Gena denumită “Marilyn Monroe” transformă orice bărbat normal într-un mascul feroce, iar femeile se metamorfozează în dive sexy. Cercetătorii au observat de-a lungul studiului că gena respectivă poate fi comparată cu “un tsunami” al sexului. Până în prezent, cercetătorii au folosit acest experiment doar pe musculiţe, peste care au picurat feromoni.

Feromonii sunt substanţe chimice secretate de corp în scopul “împerecherii”. Astfel, femela atrage masculul din aceeaşi specie prin eliberarea feromonilor potriviţi şi invers. Oamenii de ştiinţă adaugă că animalele au un simţ mai dezvoltat decât al oamenilor, aşa că patrupedele simt mai bine mesajele transmise de partener cu ajutorul feromonilor. În cazul oamenilor, se pare că rolul feromonilor nu este la fel de puternic, deoarece de cele mai multe ori efectul acestor substanţe chimice este eclipsat de interpretarea psihică. Astfel, atracţia este mult influenţată de maniere, voce, limbaj verbal sau al trupului sau vestimentaţia persoanei de lângă tine. Specialiştii spun că, deşi aceste teste sunt abia la început, în viitor au de gând să scoată pe piaţă un parfum sau o pastilă pe bază de feromoni, care ar putea avea acelaşi efect năucitor şi asupra oamenilor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata