Breaking news

Paranormal Activity pe cale de a fi interzis în Italia!

loading...

paranormalSupranumit “filmul care a terorizat America“, Paranormal Activity a încasat deja de 7 000 de ori suma necesară pentru producerea sa și a reușit să îl depășească la acest capitol și pe faimosul Avatar.

Thriller-ul a fost declarat cel mai terifiant din ultimii 25 de ani și promite o oră și jumătate de teroare pură. Povestea pare simplă – viața unui cuplu tânăr ce caută răspunsuri pentru prezențele ciudate din propria casă, iar spectatorii sunt martorii a tot ceea ce se întamplă în casă pe timp de noapte și în timp ce locuitorii casei dorm.

Totuși, se pare că filmul conține scene atât de înspăimântătoare încât și-a atras o mulțime de critici. În Italia, spre exemplu, se discută despre o posibilă interzicere a lui cel puțin în cazul adolescenților.

Pe motiv că acest film “provoacă atacuri de panică și probleme psihice” tinerilor care îl văd, după cum rezultă din numărul mare de apeluri la serviciile de urgențe, Alessandra Mussolini, în calitate de președinte al Comisiei parlamentare pentru copii și adolescenți, a tras un semnal de alarmă ministrului Culturii Sandro Bondi și a propus interzicerea filmului în cazul minorilor. Propunerea urmează să fie analizată și de o altă comisie – cinematografică, și se va lua o decizie finală.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata