Breaking news

Papa Francisc, mesaj dur către Mafie: Căiţi-vă sau veţi sfârşi în iad!

loading...

Capii Mafiei italiene au primit duminică, un mesaj dur din partea Papei Francisc. „Căiţi-vă sau veţi sfârşi în iad!”, a fost avertismentul dat de Suveranul Pontif.

papa francisc - 2014Papa Francisc i-a avertizat pe mafioţii italieni să renunțe la   la setea de putere şi la banii pătaţi de sânge şi să nu mai facă rău celor din jur. Capul Bisericii Catolice i-a îndemnat pe mafioți să se căiască ca să nu ardă în Iad.

„Cred că nu pot încheia fără să adresez un cuvânt celor care sunt absenţi astăzi – bărbaţii şi femeile care fac parte din mafie. Vă rog să vă schimbaţi vieţile. Căiţi-vă! Nu mai faceţi rău! Schimbaţi-vă! Încă aveţi timp să nu sfârşiţi în iad. Asta vă aşteaptă dacă veţi continua pe această cale. Aveţi şi voi un tată şi o mamă. Gândiţi-vă la ei. Plângeţi puţin şi căiţi-vă!”, a spus Suveranul Pontif.

Papa Francisc  a luat parte la o întrunire a victimelor mafiei şi a lansat un atac dur împotriva grupărilor de crimă organizată. În discurs, Suveranul Pontif s-a referit la un atac recent, în care trei oameni, inclusiv un bebeluş, au fost împuşcaţi mortal.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata