Breaking news

Papa Benedict a ațipit în timpul unei slujbe în Malta

loading...

Răpus de oboseala deplasării în timpul vizitei efectuate în Malta, Papa Benedict al XVI-lea a aţipit în timpul ceremoniei religioase oficiate  în onoarea sa.

papaVârsta înaintată și scandalurile din ultimul timp din sânul bisericii catolice, se pare că l-au obosit pe Suveranul Pontif, care a ațipit în timpul unei slujbe religioase în insula malteză.  Papa Benedict al XVI-lea nu este prima persoană care a adormit în timpul unei slujbe, dar este cu siguranţă cel mai surprinzător caz. Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca Sanctitatea Sa să aţipească în timpul ceremoniei religiaose care marca sfârşitul vizitei în Malta, transmite realitatea.net.

Una dintre explicaţiile incidentului a fost faptul că vizita pontificală, care a durat 26 de ore, a fost foarte obositoare – întâlniri cu oficialităţile, întâlnire cu victimele abuzurilor sexuale, plimbare cu papamobilul… iar Benedict, care a împlinit 83 de ani în urmă cu câteva zile, are şi oarece probleme de sănătate. “Nimic grav!”, spun reprezentanţii Vaticanului.

Versiunea neoficială însă, vorbeşte despre multe nopţi albe pe care Papa le-ar petrece, provocate de scandalurile din sânul Bisericii Catolice.

Din fericire, Maestrul de Ceremonii Guido Marini a fost atent şi l-a readus în simţiri pe Papă. Acesta a încălcat protocolul  şi l-a înghiontit pe Benedict, până s-a trezit.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata