Breaking news

O româncă i-a dat în judecată pe Obama, Regina Angliei, Ponta, Băsescu și pe Angela Merkel

loading...

Regina Angliei, Prințul Charles, Banca Națională a Angliei, Barak Obama, Ponta, Băsescu, Angela Merkel, sunt chemați în judecată de românca Popa Mihaela Iuliana.

regina angliei - obama - merkelO româncă intră în cartea recordurilor în privința numărului și importanței persoanelor și instituțiilor pe care le dă în judecată. Românca a dat în judecată jumătate din Casa regală a Marii Britanii, pe Obama, instituții din SUA, Anglia, România, cât și pe Băsescu și Ponta. Popa Mihaela Iuliana a chemat în instanță 104 instituții, șefi de stat și de Guvern, regi, Prinți, Miniștri și funcționari publici.

Cererea de chemare în judecată a fost înregistrată pe data de 10 martie 2014, la Secţia a-VIII-a Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale din cadrul Tribunalului București. Dosarul cu numărul 8229/3/2014, este un Litigiu de muncă și  reclamanta cere despăgubiri.

Pe lângă Obama, Merkel, Regina Angliei, Prințul Charles și David Cameron, românca a chemat în instanță și Banca Națională a Angliei, Poliția din Londra, Camera Lorzilor, Camera Comunelor, Ministerul Justiției și Ministerul Finanțelor din Marea Britanie. Dar și pe: DUCELE DE EDINBURGH, PHILLIP, DUCESA DE CORNWALL, CAMILLA, DUCELE DE CAMBRIDGE, WILLIAM, DUCESA DE CAMBRIDGE, CATHERINE, HARRY, PRINT DE WALES, ALTEŢA SA REGALĂ, PRINŢUL MICHAEL, DUCELE DE KENT, ALTEŢA SA REGALĂ, PRINŢESA MICHAELA, DUCESA DE KENT, NHS ENGLAND, FINANCIAL SERVICES AUTHORITY, SERIOUS FRAUD OFFICE, JOHN KERRY – LA CASA ALBĂ, MAGISTRATES COURT, Băsescu, Ponta, Crin Antonescu,

Din România, Popa Mihaela Iuliana îi cheamă în judecată pe Traian Băsescu, Victor Ponta, Crin Antonescu, Valeriu Zgonea, Avocatul Poporului, ANI, CSM, BNR, Protecția Consumatorului, MAE, ministerul de Finanțe, Din Patriciu, Ministerul Sănătății, Colegiul Medicilor și lista este lungă.

Cu așa nume grele citate în proces, Tribunalul București are de trimis citații în toată lumea, pentru ca pârâții să vină la procesul româncei. Citații care nu vor fi deloc ieftine, ținând cont de faptul că ele trebuiesc expediate în SUA, Marea Britanie și Germania.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata