Breaking news

Neamțul Gunther Krichbaum, cel care cere sancționarea României, însurat cu consiliera lui Macovei

loading...

Unde dai și unde crapă. Toate scandlurile internațonale prin care se cere sanționarea României au ca numitor comuni un singur nume: Monica Macovei.

Eurodeputatul român, Monica Macovei se află în spatele campaniei internaționale de denigrare și sancționare a României, pentru că Băsescu a fost suspendat.

În loc să facă lobby pentru România, Macoveni cere prin interpuși și prieteni europeni, sancționarea țării noaste, doar ca să îl răzbune căe Băsescu.

Gunther Krichbaum, Preşedintele Comisiei de afaceri europene a Bundestagului, este cel care  i-a cerut şefului Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, declanşarea procedurii de infringement împotriva României şi suspendarea votului său în Consiliul European.

Solicitarea lui Gunther Krichbaum privind sancționarea României, este motivată prin faptul că s-a încălcat statul de drept prinr evocarea lui Balga și Anastase dar și prin suspendarea lui Băsescu.

Concidență sau nu, Gunther Krichbaum este însurat cu consilierea personală a Monicăi Macovei, Oana Harvalia.

Aceelași solicitări privind sancționarea României le are și Monica Macovei, eurodeputat PDL, care luptă acum împotriva țării pe care o reprezintă.

 

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata