Breaking news

Nadia Comăneci, primită la Casa Albă de Barack Obama

loading...
0 7

Nadia Comăneci, prima gimnastă din lume care a reușit să cucerească nota zece la Jocurile Olimpice, a postat pe contul de Facebook o fotografie de la Casa Albă, în care dă mâna cu Barack Obama.

nadia comaneci - barak obamaDacă în România este terfelită în cel mai josnic fel de băsiști precum Robert Turcescu și Radu Banciu, Nadia Comăneci, simbolul perfecțiunii în ginmastică, este apreciată peste Ocean, chiar de președintele SUA, Barack Obama.

Nadia Comăneci, Zeiția de la Montreal, a participat pe 31 iulie, alături de soțul ei, Bart Conner, la un dineu la Casa Albă cu ocazia aniversării Special Olympics.

Abia în decembrie, campioana olimpică și mondială, a postat pe pagina sa de facebook, fotografia în care Obama îi strânge mâna în Biroul Oval de la Casa Albă.

“Mare onoare să fiu la Casa Albă celebrând Special Olympics – cu Barack Obama“, a scris Nadia Comăneci la poza în care dă mâna cu preşedintele SUA.

În fundalul fotografiei se observă soţul româncei, Bart Conner, care dă mâna cu Prima Doamnă a Americii, Michelle Obama.

Nadia Comăneci este ambasador Special Olympics, competiţie pentru persoane cu dizabilităţi intelectuale.

Bart Conner este vicepreşedinte al Special Olympics International Board of Directors.

Nadia Comăneci are și cetățenie americană, gimnasta fiind primită la Casa Albă și de foștii președinți ai SUA, Bill Clinton și George Bush.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata