Breaking news

Monstru de tată. Și-a mutilat fiica, tăindu-i limba cu foarfeca

loading...

O fetiță de opt ani din Republica Moldova a fot mutilată pe viață, de tatăl vitreg. Acesta i-a tras c un clește, limba din gură și i-a tăiat-o cu foarfeca. Pentru fapta sa, bărbatul a primit cinci an de pușcărie.

fetita mutilata de tataUn bărbat din Republica Moldova a șocat opinia publică după ce s-a aflat că și-a mutilat fata vitregă, tăindu-i limba cu o foarfecă.

Copila în vârstă de opt ani i-a povestit învățătoarei de la școală despre violențele la care este supusă de către tatăl vitreg.

Bărbatul, simțindu-se umilit de declarațiile copilei, s-a gândit să îi ofere o corecție pe măsură, așa că i-a scos limba cu cleştele și i-a tăiat-o cu foarfeca, apoi a pus-o să își bea sângele.

Concubinul mamei i-a tăiat limba la copil. Fetița a fost internată la Chișinău, a primit tratament, iar acum aceasta se află la un centru”, a declarat Victoria Prodius, asistent social.

Poliția din localitatea Briceni, Republica Moldova, susţine că abuzurile împotriva copiilor au început în anul 2013, când mama fetiței a început să aibă o relație cu agresorul.

Din declarațiile copiilor, concubinul era mereu furios, arunca cu obiecte în ei sau îi bătea fără milă, iar uneori îi obliga să consume mâncare alterată.

Conform declaraţiei date de concubină anchetatorilor, bărbatul era foarte agresiv cu copiii, le provoca numeroase tăieturi pe corp, apoi îi obliga să îşi bea sângele.

Când tatăl vitreg a văzut mâinile copiilor desenate cu carioci şi, nervos, le-a dat o lecție pe care nu o vor uita niciodată.

Porţiunile de piele colorate au fost retezate cu o foarfecă, apoi i-a obligat pe cei mici să consume sângele care curgea.

La toate aceste momente de groază a fost prezentă și mama copiilor, care nu a intervenit însă în apărarea minorilor.

La aflarea acestor vești, Protecția Copilului din Briceni le-a acordat tutelă bunicilor, iar mama a fost decăzută din drepturile părintești.

Pentru tot chinul la care au fost supusi aceşti copii, bărbatul a primit cinci ani de închisoare, dar traumele celor mici vor rămâne pentru totdeauna.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata