Breaking news

Militarii români din Afganistan o susțin pe Simona Halep

loading...

Simona Halep primește încurajări pentru finala de sâmbătă, de la Roland Garros chiar și de la militarii români din Afganistan. Militarii s-au fotografiat cu două pancarte pe care scrie ”Scorpionii Negri sunt alături de Simona Halep. Victorie HALEP!”.

militarii din afganistan o sustin pe simona halepToată România este alături de Simona Halep, care joi a reușit să se califice pentru prima dată în carieră, într-o finală de Grand Slam. La distanță de 34 de ani de când o româncă a reușit performanța de a se califica în finala de la Roland Garros, Simona Halep provoacă un val de simpatie care depășește granițele României.

Militarii români din Afganistan o încurajează pe Simona Halep și îi transmit că sunt alături de ea. Scorpionii Negri s-au fotografiat împreună cu două bannere pe care scrie: ”Scorpionii Negri sunt alături de Simona Halep. Victorie HALEP!”.

Fotografia cu militarii a fost postată pagina de facebook a Ministerului Apărării din România cu mesajul: ”Scorpionii Negri se mândresc cu rezultatele de excepţie ale Simonei Halep şi sunt alături de campioana noastră în finala de la Roland Garros”.

Sâmbătă, de la ora 16.00, în direct pe Antena 3 și Eurosport, Simona Halep o va înfrunta pe rusoaica Maria Sharapova în finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Indiferent de rezultatul de sâmbătă, Simona Halep va fi de luni, a treia jucătoare a lumii în tenis.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata