Breaking news

Michael Schumacher se zbate între viață și moarte într-un spital din Grenoble

loading...

Michael Schumacher se află în stare critică, fiind în comă indusă, ca urmare a accidentului suferit la schi în Alpi Francezi, în urmă cu două zile.

Michael SchumacherMichael Schumacher a fost operat pentru a treia oară de către medicii de la spitalul din Grenoble.

Intervenţia chirurgicală a durat două ore, iar Michael Schumacher  încă nu este în afara oricărui pericol.

Doctorii spun că următoarele ore sunt cruciale pentru septuplul campion mondial de Formula 1 care are leziuni craniene “difuze şi grave”.

Putem spune că există o îmbunătăţire faţă de ziua de ieri. E prea devreme pentru a vorbi despre ce va fi, dar, momentan, situaţia sa s-a îmbunătăţit uşor. Este în continuare în stare critică, dar după a doua operaţie (n.r. intervenţia a avut loc aseară, în jurul orei 22, pentru a se eliminat un hematom şi a elibera din presiunea craniană) şi după tomografia din această dimineaţă am remarcat o îmbunătăţire. Nu putem spune că este în afara pericolului, dar am mai cîştigat nişte timp. Michael este în continuare în comă indusă şi va rămîne aşa cît timp va fi necesar, a declarat un doctor de la Centrul Medical Universitar din Grenoble, marţi, într-o conferinţă de presă.

Michael Schumacher, care va împlini 45 de ani la 3 ianuarie, a câştigat în carieră 91 de Mari Premii în 307 participări şi s-a retras din activitate în 2012.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata