Breaking news

Mecanicul trenului deraiat în Spania ar fi oprit sistemul de frânare ca să poată vorbi la telefon – VIDEO

loading...

Ipoteză șocantă în cazul catastrofei feroviare din Spania. Conductorul Francisco Jose Garzon, ar fi oprit intenționat sistemul de frânare al trenului ca să poată vorbi la telefon.

mecanic tren deraiat spaniaAnchetatorii spanioli au o ipoteză cutremurătoare în cazul tragediei feroviare soldate cu 78 de morți.

Trenul a intrat într-o curbă cu o viteză dublă față de limita maxim admisă, întrucât sistemul de frânare de urgență fusese dezactivat de Francisco, pentru că ar fi bruiat semnalul de la mobil.

În momentul produceri deraierii, conductorul vorbea la telefonul mobil.

Francisco Jose Garzon, în vârstă de 52 de ani, a fost reținut pentru ucidere din culpă.

În urma tragediei feroviare produs miercuri seară în apropiere de Santiago de Compostela, 78 de călători și-au pierdut viața și alți 70 au fost grav răniți.

Justiţia a terminat identificarea cadavrelor celor 78 de persoane care au murit în accidentul de tren.

Din cele 178 de persoane rănite în accident, 71 erau încă internate, sâmbătă, iar 31 erau în stare gravă.

Un francez, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, se află printre persoanele decedate. Alţi şapte străini din Venezuela, Algeria, Statele Unite, Brazilia, Mexic, Republica Dominicană şi Italia se numără printre victime.

Trenul a deraiat miercuri seara la patru kilometri de Santiago de Compostela, în timp ce a intrat cu viteză mare într-o curbă unde limita era de 80 de kilometri pe oră.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata