Breaking news

Malaysia Airlines: Avionul dispărut pe 8 martie, s-a prăbușit în Oceanul Indian. Nu există supraviețuitori

loading...

Compania aeriană Malaysia Airlines a anunţat luni, că avionul Boeing 777 cu 239 persoane la bord, dispărut pe 8 martie 2014, s-a părbușit în sudul Oceanului Indian şi că nu există supraviețuitori.

avion disparutAvionul Boeing 777 și-a terminat cursa în Oceanul Indian. Reprezentanţii companiei Malaysia Airlines au anunţat că există suficiente motive prin care se confirmă că zborul MH 3370 s-a prăbuşit în sudul Oceanului Indian şi că nu există supraviețuitori. Reprezentanţii companiei aeriene au informat rudele victimelor asupra acestei tragedii.

Premierul malaezian, Najib Razak , a făcut un anunţ prin care îşi exprimă regretul pentru tragedia aviatică: Potrivit noilor date, cu adâncă tristeţe şi durere, trebuie să anunţăm că zborul MH370 s-a prăbuşit în sudul Oceanului Indian, în apropiere de spaţiul aerian australian.

Aparatul de tip Boeing 777-200 a dispărut de pe ecranele radarelor civile în noaptea de 8 martie, decolând din Kuala Lumpur, cu 239 de pasageri la bord, având ca destinaţie oraşul Beijing.

Premierul malaezian a spus că anunţul este făcut după ce o companie britanică a efectuat o analiză detaliată a ultimelor date primite cu ajutorul sateliţilor din reţeaua Inmarsat.

Najib Razak  a spus că avioane de cercetare chineze şi franceze au observat, luni, câteva bucăţi de metal, care ar putea proveni de la epava avionului dispărut.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata