Breaking news

Maica EBA, ”luptă” pe 10.000 de euro în Parlamentul European, pentru drepturile delfinilor

loading...

Eurodeputatul PDL, Elena Băsescu, alias fiica lui Traian Băsescu sau mai nou Maica EBA, se dă de ceasul morții în Parlamentul European pentru drepturile delfinilor.

Dacă pe români i-a rezolvat cu etnobotanice și droguri ușoare sub atenta oblătuire al tătucului Băsescu, Preacuvioasa Elena din Bruxelles se îngrijește acum de soarta delfinilor din Marea Neagră.

Maica EBA, susținută de alţi patru membri ai Parlamentului European, cere măsuri suplimentare pentru protecţia delfinilor din Marea Neagră.

Iniţiativa legislativă îi aparţine Elenei Băsescu și este susținută și de Andrey Kovatchev (EPP, Bulgaria), Kristian Vigenin (S&D, Bulgaria), Chris Davies (ALDE, UK) si Isabella Lövin (Verzi, Suedia).

Semnatarii declarației, solicită Comisiei, Consiliului şi statelor membre să ia măsuri suplimentare pentru asigurarea unei mai bune protecţii a delfinilor din zona Mării Negre, inclusiv prin utilizarea “în mod obligatoriu a dispozitivelor acustice de intimidare”.

Deci, EBA a uitat că este eurodeputat român, plătit cu 10.000 de euro pe lună pentru a reprezenta interesele românilor în Uniunea Europeană.
Acum, grija ei cea mare este soarta delfinilor din Marea neagră, că vorba aia, de cetățenii țării are tacsu grijă să ne estermine prin tăieri salariale, descurajarea natalității prin reducerea indeminizațiilor de creștere a copilului și prin închiderea spitalelor.
loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    Gata cu ”succesurile ” basiste !!! MARSH AFARA ANALFABETO … MARSH IN IAD SI TU SI TACTU SI TOTI SLUGARICII VOSTRII !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata