Breaking news

Lordul Gaga îi face concurență serioasă lui Lady Gaga

loading...

Un băiețel de doar 12 ani face senzatie pe internet, după ce a interpredtat două piese ale celebrei cântărețe Lady Gaga. El s-a ales cu porecla Lordul Gaga, iar videoclipul de pe youtube are peste 6 milioane de vizualizări.

lordulgagaUn băieţel de clasa a VI-a, Greyson Michael, a cântat la şcoală melodia “Paparazzi” a lui Lady Gaga. Surpriza a fost că interpretarea lui este chiar mai bună decât cea a cântăreţei, lăsându-şi colegii şi profesorii mască.

Profesorul său din cadrul festivalului Edmond’s Sixth Grade  a declarat la sfârşit că acest copil mega-talentat are putea să îi dea o lecţie lui Lady Gaga.

Greyson a compus deja două cântece – Stars şi Broken Hearts, iar talentul său extraordinar este celebrat acum în toată SUA, după ce interpretarea sa a melodiei Paparazzi a înnebunit internetul. Videoclipul are deja peste 6 milioane de vizualizări pe YouTube, după 2 săptămâni de la postare. Tânărul Greyson a fost invitat să cânte, joi, la “The Ellen DeGeneres Show”. Despre acest lucru, actriţa care găzduieşte show-ul a spus că e pentru prima dată când chiar are emoţii. Greyson nu este un fan obişnuit, Grayson este un mic geniu cu opinii pertinente despre artista Lady Gaga. “Lady Gaga e ciudată, dar e atât de talentată, iar muzica ei e exact ceea ce mi-ar plcea să compun când o să cresc mai mare”, a explicat el.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata