Breaking news

Jurnalistul Andrei Postelnicu a murit într-un un accident aviatic produs în Florida

loading...

Jurnalistul român Andrei Postelnicu a fost dat dispărut vineri, 7 februarie 2014, după ce avionul pe care-l pilota s-a prăbușit în Oceanul Pacific, în sudul statului american Florida.

andrei postelnicuJurnalistul Andrei Postelnicu, originar din Câmpulung Moldovenesc, care deținea cetăţenie britanică, pilota un avion ce a dispărut în Martin County încă de vineri. Autoritățile americane au găsit rucsacul lui Postelnicu și actele de identitate, dar nici urmă de cadavru și epava avionului. Șansele ca românul să mai fie î viață, sunt minime.

Andrei Postelnicu a lucrat pentru Financial Times intre 2000 si 2006 si pentru Bloomberg intre 2006 si 2007. A fost editorialist la Evenimentul zilei și la Capital, corespondent în SUA pentru Realitatea TV și consultant al politicianului Mircea Geoana.

În prezent, Andrei Postelnicu era vicepreşedinte asistent la Financial Institutions Research at Moody’s Investors Service. În trecut a fost director de cercetare la Campden Wealth, consultant independent şi colaborator la Foreign Policy Magazine.

Andrei Postelnicu a fost consilier şef la biroul lui Mircea Geoană în perioada în care acesta a fost preşedintele Senatului.

În România a lucrat ca jurnalist la Evenimentul Zilei şi Capital, el fiind şi colaborator la BBC, RFI şi Realitatea TVC.

Demisie din TVR după numai câteva luni. Andrei Postelnicu a fost și consilier al directorului TVR Info, în 2011, însă și-a dat demisia duă doar două luni, la solicitarea directorului TVR, Alexandru Lăzescu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata