Breaking news

Iranul sapă gropi comune pentru militarii ameriani

loading...

Autoritățile iraninene s-au apucat să sape mormite pentru militarii americani care ar urma să oară în cazul în care armata SUA ar ataca Iranul.

morminte_iranGardienii Revoluţiei, armata ideologică a regimului iranian, sapă morminte pentru soldaţii americani, ca pregătire pentru un eventual război cu SUA din cauza programului nuclear al Teheranului, transmite Realitatea TV, citând publicația Daily Thelegraph. Generalul Hossein Moghadam, fost comandantul adjunct al Gardienilor Revoluţiei, a făcut aceste declaraţii după ce a fost dată publicităţii o înregistrare video cu şiruri de morminte proaspăt săpate în sudul ţării.

Avertismentul pare să fie mai degrabă simbolic, pentru că nimeni nu se aşteaptă la o invazie terestră, în cazul în care Casa Albă va autoriza un atac asupra centrelor nucleare. Iar Iranul a sugerat că, în replică, va ataca aliaţii americani din golf şi bazele occidentale din regiune. Afirmaţiile generalului ar putea fi un semn că preşedintele Mahmoud Ahmadinejad, resimte presiunile internaţionale vizând programul nuclear.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata