Breaking news

Incredibil ce poate face un copil de doi ani. A strâns peste 13 milioane de vizualizări – VIDEO

loading...

Titus, un copil de doar doi ani din America, a uimit lumea cu aruncările fantastice din poziții imposibile, la coșul de baschet. Grație talentului său, puștiul a devenit vedetă pe internet.

titus - minge baschetMichael Jordan are un adversar de temut în baschetul american. La doar doi anișor, Titus reușește să arunce la coș mingi foarte grele și de fiecare dată înscrie.

Joseph Ashby, tatăl copilului, a postat o compilaţie formată din mai multe filme în care l-a surprins pe băiat jucând baschet încă de la vârsta de un an şi şase luni. Filmările au durat până el a împlinit doi ani, de ziua lui părinţii oferindu-i un tort decorat cu o minge de baschet.

Părinţii spun că el a învăţat să arunce mingea în acelaşi timp în care a învăţat să meargă, devenind din ce în ce mai bun în fiecare zi. Ei speră ca şi atunci când va creşte să rămână pasionat de acest sport, pe care îl stăpâneşte de la o vârstă foarte fragedă.

Aruncările la coş sunt uimitoare, fiind similare cu cele ale unor jucători profesionişti.

Titus a fost dus într-o sală oficială de baschet, cu zeci de mii de spectatori, copilul reușind să arunce, în uralele celor prezenți, la coșul aflat la doi metri deasupra lui.

Filmul a devenit viral şi a strâns peste 13 milioane de vizualizări până în prezent.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata