Breaking news

În ce costă succesul unei firme de transport?

loading...

Domeniul transporturilor este unul foarte complex si competitiv. Fiind intr-o plina expansiune, mai ales dupa ce granitele Uniunii Europene au fost deschise pentru romani, firmele de transport au incercat sa satisfaca o nevoie pe care situatia din Romania a creat-o.

Din cauza unor conditii improprii de trai pentru foarte multi tineri din Romania, acestia au ales calea occidentului si au plecat in tari care le-au putut oferi tot ce au avut nevoie. Una dintre cele mai frecventate tari de catre romani este Germania. Fiind una dintre cele mai dezvoltate tari din lume, Germania a oferit locuri de munca pentru sute de mii de romani.

Astfel au aparut foarte multe firme care se ocupa cu transportul persoanelor pe ruta Romania – Germania. Acest lucru a starnit si un mediu competitiv, care impinge aceste firme catre oferirea unor servicii de calitate si cu o tendinta continua de perfectionare.

Firmele de transport persoane Germania oferta foarte multe beneficii pentru calatorii lor, precum transport direct la adresa, o masa gratuita pe parcursul calatoriei, limite ridicate la bagaje si multe altele. O astfel de firma este si TicTrans.ro, una dintre cele mai cunoscute pe ruta Romania – Germania, care are parte de un volum mare de clienti datorita serviciilor de calitate pe care le presteaza. Seriozitatea si profesionalismul personalului sunt doua dintre punctele forte care au dus la un succes rapid al acestei firme, iar dorinta de perfectionare a facut ca serviciile sa se imbunatateasca in asa fel incat clientii revin mereu cu zambetul pe buze.

Faptul ca transportul se face direct la adresa este un avantaj enorm pentru cei care calatoresc pentru prima data in Germania. Pe langa faptul ca este greu sa te descurci intr-un oras cu totul necunoscut, nu mai esti nevoie sa platesti sume colosale pentru transportul cu taxiul sau mijloace de transport in comun. Pentru traiul din Germania, poate ca preturile nu sunt foarte mari, dar atunci cand mergi pentru prima data acolo, cu ultimii bani economisiti de-a lungul unor cateva luni, este dificil sa platesti 10-15 euro pe o cursa de cativa kilometri. De aceea transportul direct la adresa este foarte apreciat de clientii TicTrans.ro.

Un alt avantaj il reprezinta bagajul permis de TicTrans.ro. Nu exista nici un fel de limita pentru bagaj, ba mai mult decat atat, bagaele de pana in 40 de kilograme sunt gratuite. Daca bagajul tau depaseste aceasta greutate nu va trebui sa platesti decat 1 euro/kilogram.

TicTrans.ro nu se ocupa doar cu transportul persoanelor in Germania, ci si cu transportul coletelor pe aceeasi ruta. Acest serviciu este la mare cautare, mai ales acum in perioada sarbatorilor de catre romanii din Germania. Acestia trimit pachete si cadouri rudelor din tara si serviciul de transport colete este cea mai buna metoda.

Un alt serviciu care este de succes esti si cel de transport auto. Cu totii stim despre calitatea autovehiculelor germane si costurile reduse ale acestora in tara mama. De aceea, foarte multi romani apeleaza la acest serviciu de la TicTrans pentru a-si aduce in tara masinile visurilor lor.

Iata care sunt principalele moduri prin care o firma de transport poate avea succes. Pe scurt, trebuie sa oferte servicii cat mai diversificate pentru a satisface nevoile impuse de piata si este foarte importanta calitatea acestora. Acesta este singurul mod prin care clientii pot reveni si a doua oara.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata