Breaking news

Fotografii șocante cu românul băgat în comă de francezi

loading...

The Daily Telegraph a publicat pe site-ul său, fotografii cu Darius, tânărul român de 16 ani, snopit în bătaie de un grup de 12 francezi, la periferia Parisului. Adolescentul este internat la spital unde se zbate între viață și moarte.

roman batut de franceziCele două fotografii publicate de ziarul britanic în ediția online, îl arată pe român zăcând într-un cărucior de supermarket, cu faţa tumefiată şi plin de sânge.

The Telegraph spune că a primit fotografiile de la un bărbat care trăieşte alături de tabăra mizerabilă pe care adolescentul, familia sa şi alte persoane au construit-o în jurul unei case abandonate”, la Pierrefitte-sur-Seine.

Serviciul foto al publicaţiei franceze Le Parisien a anunţat că a “obţinut, de asemenea, aceste fotografii”, dar “a decis să nu le folosească”.

Darius este în comă după ce a fost bătut de 12 indivizi care îl suspectau de furt. Adolescentul locuia împreună cu familia şi alţi romi într-o casă părăsită din cartierul Pierrefitte-sur-Seine, în nordul Parisului. A fost găsit vineri seara în stare de inconştienţă, într-un cărucior de supermarket, abandonat în apropiere de cartierul La Cité des Poètes.

Ministrul delegat pentru românii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici, a efectuat pe 19 iunie 2014, o scurtă vizită la Paris, la spitalul unde se află internat minorul român care a fost agresat în regiunea pariziană vineri, 13 iunie 2014.

Ministrul delegat Bogdan Stanoevici a fost primit de medicul responsabil de secţia de reanimare chirurgicală, care a făcut o prezentare a situației medicale a tânărului român. Conform celor comunicate, starea acestuia este una gravă, tânărul român fiind într-o comă profundă. Pentru moment nu poate fi exclusă ipoteza riscului vital.

Echipa medicală depune toate eforturile pentru salvarea vieții tânărului, însă rămâne precaută cu privire la evoluția stării acestuia.

Ministrul delegat pentru românii de pretutindeni a transmis mulțumiri pentru profesionalismul şi calitatea serviciilor medicale oferite pacientului român.

Echipa medicală în grija căreia se află minorul român l-a asigurat pe ministrul delegat Bogdan Stanoevici de întreaga sa disponibilitate în a oferi sprijin, inclusiv psihologic, pentru familia victimei, precum şi în a ţine legătura cu autoritățile române. Şi-a exprimat, de asemenea, aprecierea faţă de profesionalismul şi calitatea exemplară a cadrelor medicale originare din România cu care a avut ocazia să colaboreze.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata