Breaking news

FIFA:venituri de peste 1 miliard în 2009

loading...

Graţie Cupei Mondiale din Africa de Sud, Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA) a înregistrat venituri record de 1,06 miliarde de dolari, permiţând astfel forului mondial să obţină un beneficiu net de 196 milioane de dolari în 2009, conform mediafax.ro

FBL-FIFA-SWITZERLAND-TURKEY-INVESTIGATION Pentru prima dată în istorie, veniturile noastre anuale au depăşit suma de un miliard de dolari. Piaţa are încredere în Africa de Sud. Deci, suntem încrezători şi suntem mândri că am putut oferi Cupa Mondială Africii de Sud, care, în schimb, ne va oferi o frumoasă competiţie mondială. Singurul inconvenient, costul puţin ridicat al organizării acestei competiţii”, a declarat, vineri, Joseph Blatter, preşedintele FIFA, după cele două zile ale reuniunii Comitetului Executiv al forului.

Federația Internațională de Fotbal este una dintre cele mai bogate federații sportive, având o influență extrem de puternică pe plan mondial. Președintele FIFA se bucură de asemenea de o putere uriașă fiind considerat unul dintre liderii importanți ai planetei alături de șefii de stat și de guvern. Federația Europeană de Fotbal, îi calcă pe urme la încasări și la influența pe bătrânnul continent, fiind cea mai bănoasă federație euroepană de sport.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata