Breaking news

Explozie puternică la Sofia soldată cu rănirea a zece persoane

loading...

Zece persoane au fost rănite duminică la Sofia, în explozia produsă într-un restaurant chinezesc din centrul capitalei Bulgariei.

explozie restaurant sofiaConform informaţiilor preliminare furnizate de autoritățile bulgare, mai multe butelii cu gaze au explodat simultan în jurul orei locale 19:20 în restaurantul chinezesc.

Clădirea în care se află restaurantul a fost grav avariată în urma deflagrației. De asemenea, au fost afectate şi alte clădiri vecine printre care şi Teatrul Armatei Bulgare.

Deflagrația a produs rănirea a zece persoane aflate în acel moment în restaurant cât și în imediata apropiere a acestuia. Dintre cele zece persoane, doar una este în stare gravă, toate fiind internate în trei spitale din Sofia.

Doi dintre răniţi s-au aflat într-o maşină peste care au căzut părţi din zidul restaurantului. Printre cei răniţi sunt cel puţin patru chinezi, o spaniolă şi un turc.

Ministrul bulgar de interne Ţvetlin Iovcev şi primarul Sofiei Iordanka Fandâkova au sosit la faţa locului.

Poliţia a blocat accesul într-o zonă destul de mare în jurul locului incidentului.

Ministrul Iovcev a declarat pentru presă că în restaurant mai sunt 14 butelii cu gaze ce nu au explodat şi urmează că acestea să fie scoase de către pompieri.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata