Breaking news

Europarlamentarii PDL fac praf imaginea României în UE, doar pentru a-l salva pe Băsescu

loading...

”Grație” scandalului provocat de Monica Macovei și alți europrlamentari PDL cu privire la așa zisa ”lovitură de stat” din România, Comisia Europeană se va reuni săptămâna viitoare, pentru a discuta despre situaţia politică din România.

Comisarul european pe justiție, Viviane Reding, preitenă cu Monica Macovei, anunță că săptămâna viitoare Comisia Europeană se reunește pentru a discuta situația României care riscă sancțiuni dure.

Viviane Reding consideră că situaţia politică din România reprezintă “un mare pericol” şi ar putea afecta progresele ţării spre o “integrare deplină” în Uniunea Europeană.

Așadar, Băsescu chiar și suspendat, face foarte mult rău României, doar din dorința de a se salva pe el în detrimentul țării.

Și alti oficiali europeni s-au lăsat impresionați de minciunile eurodeputaților PDL care strigau în gura mare că e lovitură de stat. Între timp CCR a decis că nu este nicio lovitură de stat și că suspendarea lui Băsescu este perfect constituțională.

Cu toate acestea, oficialii europeni se dau de ceasul morții că în România se încalcă statul de drept de însăși instituția supremă: Parlamentul.

loading...
2 Comentarii
  1. Liviu spune

    RUSINE JAVRELOR !!!

  2. DORA spune

    oare pana unde trebuie sa mearga rautatea acestor ,,oameni” ca sa spunem STOP ptr totdeauna batjocurei??????cu ce drept acesti asa zisi ,,europarlamentari”arunca mizeri asupra tari?????in cine lovesc ei???TOATE ACESTEA SE FAC NUMAI SI NUMAI IMPOTRIVA POPORULUI EL ESTE CEL CARE V-A PLATI NOTA LA SFARSIT!!!!AM AJUNS SA NE SUFOCAM DE NEDREPTATE SI SA AVEM MAINELE LEGATE SA NU PUTEM SA NE HOTARAM SOARTA PTR CA O HAITA DE NENOROCITI AU AJUNS PRIN FRAUDA LA PUTERE SI NU M-AI VOR SA PLECE!!!!!!PANA SI ILIESCU PE CARE I-L CATALOGHEAZA CA CEL MAI INRAIT COMUNIST A STIUT SA SE COMPORTE DEMOCRATIC SI ATUNCI CAND POPORUL NU L-A MAI VOTAT A STIUT SA LASE LOCUL CELUILALT CASTIGATOR,ASTIA NU SUNT CONDUCATORI SUNT NISTE HIENE!!!!!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata