Breaking news

Eurodeputatul german, Markus Ferber vrea suspendarea României din Consiliul European

loading...

Markus Ferber liderul eurodeputaţilor creştin-democraţi germani, vrea să suspende România din Consiliul European pe motiv că în țara noastră nu există democrație.

Un eurodeputat neamț, membru al gurpului PPE, din care face parte și PDL, amenință că va iniția procedura de suspendare a României din Cadrul Consiliului European.

Sunt extrem de îngrijorat în legătură cu situaţia din România. Ceea ce se întâmplă este împotriva spiritului şi principiilor Uniunii Europene. Voi contacta Comisia Europeană şi instituţiile europene pentru a face toţi paşii necesari în vederea suspendării voturilor României din Consiliul European, pentru lipsa asigurării standardelor minime funcţionării statului de drept”, a declarat Ferber pentru Adevărul.

Potrivit eurodeputatului german, procedura nu va fi una uşoară, fiind nevoie de vot în Parlamentul European. Ferber se arată dezamăgit de poziţia socialiştilor şi a liberalilor, care au refuzat o dezbatere în plen, la Strasbourg, pe tema situaţiei din România.

În Germania, nerespectarea unei decizii a Curţii Constituţionale este de neconceput. Cum să faci aşa ceva? Este imposibil!”, a afirmat eurodeputatul german.

 

 

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    Alta sluga basista … mai sunteti ma multi ?!? Faci Germania de ras DOBITOCULE !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata