Breaking news

Elton John și Lady Gaga vor interpreta coloana sonora a filmului James Bond

loading...

Elton John a declarat vrea să cânte în duet cu Lady Gaga , coloana sonoră a următorului film din seria “James Bond”.

ladygagaSe pare că Lady Gaga ar fi fost aleasă, alături de Elton John, să fie vocea de pe coloana sonoră a următorului film cu James Bond, care va fi regizat de Sam Mendes şi ar trebui să aibă premiera în 2011.

Potrivit presei britanice, producătorii francizei “James Bond” sunt mari admiratori ai cântăreţei Lady Gaga şi doresc ca vocea acesteia să asigure tema muzicală a viitorului film.

În opinia lor, cântăreaţa americană ar fi foarte potrivită în această ipostază, însă pentru a obţine această “onoare” trebuie să compună, să interpreteze şi să expedieze o piesă originală unui juriu de specialitate, concurând cu alţi artişti ale căror nume au fost vehiculate în presa internaţională, precum Michael Buble şi Amy Winehouse.

În opinia presei britanice, vor urma multe luni de negocieri, deoarece lansarea filmului a fost amânată în parte din cauza crizei mondiale, în parte din cauza dorinţei producătorilor de a realiza acest lungmetraj în versiune 3D.

Până când vor alege titlul acestui film, în care Daniel Craig va juca din nou rolul agentului James Bond, lungmetrajul este cunoscut sub titlul provizoriu de “Bond 23”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata