Breaking news

Elizabeth Taylor se mărită pentru a noua oară

loading...

Celebra actriță americană Elizabeth Taylor s-a logodit cu iubitul ei, Jason Winters, de la agenţia de impresariat artistic Sterling Winters Management, iar conform presei americane, în scurt timp cei doi se vor căsători cu acte în regulă, transmite mediafax.ro

Elizabeth Nu este niciun secret că ei sunt împreună de mult timp şi se iubesc, aşa că nu ar fi o surpriză dacă ar fi logodiţi. Însă acum ţin această veste doar pentru ei “, a declarat o sursă apropiată cuplului.

Dacă speculaţiile despre viitoarea căsătorie se vor dovedi adevărate, Jason Winters va deveni cel de-al nouălea soţ al lui Elizabeth Taylor. Primul soţ al lui Taylor a fost moştenitorul lanţului hotelier Hilton, Conrad “Nicky” Hilton. Ei s-au căsătorit în 1950 şi au divorţat un an mai târziu. Actriţa s-a căsătorit apoi cu actorul britanic Michael Wilding, în 1952, cu care a avut doi fii, Michael şi Christopher. Ei au divorţat în 1957. Printre foştii soţi ai lui Elizabeth s-a numărat şi tatăl lui Carrie Fisher, Eddie, care a divorţat de Debbie Reynolds pentru a se căsători cu Taylor.

Ultimul său mariaj, cu muncitorul în construcţii Larry Fortensky, a durat cinci ani şi s-a încheiat în 1996.

În prezent, Elizabeth Taylor îşi petrece majoritatea timpului într-un scaun cu rotile, după ce în ultimii 25 de ani a fost internată de mai mult de o sută de ori în spital, având o intervenţie chirurgicală la şold şi două intervenţii foarte riscante la spate. În 1997, actriţa a suferit un atac cerebral în urma unei operaţii de extirpare a unei tumori pe creier şi a fost chiar în moarte clinică pentru scurt timp.

Cea mai mare problemă de sănătate cu care se confruntă în prezent legendara doamnă a filmului este scolioza, care-i provoacă dureri acute la spate. Doctorii au sfătuit-o să accepte o altă intervenţie la spate, dar o sursă apropiată actriţei a declarat, pentru Sunday Express, că aceasta este hotărâtă să refuze o altă operaţie, deşi durerile sunt atât de mari încât abia îşi poate ţine capul ridicat.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata