Breaking news

Elicopter american prăbușit în Germania

loading...

Un elicopter Black Hawk al armatei americane a căzut într-o pădure din sud-vestul Germaniei, în apropiere de o autostradă, a informat – miercuri seara – poliţia landului Hesse, iar mediile germane au relatat existenţa a trei morţi, relatează Reuters.

image_123192791593023800_8Purtătorul de cuvânt  al armatei americane a declarat că existau cel puţin trei persoane la bordul elicopterului de transport, însă nu a precizat  de la ce  bază provenea aparatul. Armata americană dispune în zonă de o bază la Sandhofen, la nord de Mannheim. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili împejurările în care s-a produs accidentul.

Anul trecut un alt elicopter Black Hawk, al armatei americane, s-a prăbușit lângă Texas A&M University, la 160km de oraşul Houston. Echipajul elicopterului transporta membrii corpului de cadeţi ai universităţii. La bord se afla doar o echipă formată din patru membrii ai Gărzii Naţionale şi un locotenent din Armata SUA. Accident, soldat cu un mort și patru persoane rănite.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata