Breaking news

Elevii români au cucerit patru medalii la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe ale Pământului

loading...

Trei medalii de argint şi o medalie de bronz este palmaresul olimpicilor români la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe ale Pământului desfășurată timp de opt zile în Spania.

elevi romani olimpiada internationala stiinte ale pamantuluiElevii români au ieșit cu fruntea sus la Olimpiada de Științe ale Pământului, găzduită de Spania, în orașul Santander.

Românii s-au întrecut cu alți 81 de elevi din 21 de țări și au reușit să câștige patru medalii: trei de argint și una de bronz.

Medaliile de argint au fost cucerite de Adrian Gabriel Murariu (clasa a XII-a, Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” din Galaţi), Alexandru Zancă (clasa a XI-a, Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Ploieşti) şi George Costin Dobrin (clasa a XI-a, Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” din Constanţa).

Medalia de bronz a intrat în posesia Dianei Andreea Catană, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” din Constanţa.

Cea de-a VIII-a ediţie a Olimpiadă Internaţională de Ştiinţe ale Pământului (International Earth Science Olympiad – IESO), s-a desfășurat în Spania, la Santander, în perioada 22-29 septembrie 2014.

Echipa României revine în ţară, luni, 29 septembrie, ora 16:50, pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata