Breaking news

El este monstrul cu chip de om care a primit 1000 de ani de închisoare

loading...

Ariel Castro, americanul care a sechestrat și violat timp de 10 ani, trei femei, printre care și propria fiică, a primit 1000 de ani de închisoare.

Ariel CastroMonstrul cu chip de om, autorul celebrelor răpiri din Cleveland, Statele Unite, a fost condamnat la 1.000 ani de închisoare pentru cele 997 capete de acuzare.

Ariel Castro a semnat un acord cu procurorii prin care evită pedeapsa capitală. Înţelegerea prevede condamnarea sa la închisoare pe viață, fără posibilitatea eliberării condiționate şi îi permite evitarea pedepsei cu moartea.

Întrebat de magistraţi dacă a înțeles faptul că își va petrece restul vieții închis în spatele gratiilor, el a răspuns: Înțeleg asta, onorată instanță.

Arlene Castro, una dintre fiicele lui Ariel Castro, nu are milă pentru tatăl său, cerând autorităţilor să îl pedepsească aspru, executându-l.

Să fie executat! Executaţi-l ! A distrus atâtea vieţi! Nu merită să mai trăiască. Este un om diabolic. Doar aşa, priminind pedeapsa cu moartea, va conştientiza, măcar în ultimul moment, cât rău a făcut”, a spus Arlene.

Ariel Castro, proprietarul “casei groazei” din Cleveland, SUA, unde trei fete au fost sechestrate timp de 10 ani, a fost pus sub acuzare pentru viol şi răpire.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata