Breaking news

Catherine Middleton, soţia prinţului William, a născut un băieţel

loading...

Catherine Middleton, Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William, a născut un băieţel, luni, la maternitatea St. Mary din Londra.

kate and williamSărbătoare în regatul Marii Britanii, după ce luni seară, Kate a născut un băiețel.

După 14 ore de travaliu, Ducesa de Cambridge, a a dus pe lume primul copil al prințului William, şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Bebeluşul s-a născut la ora locală 16.24 şi a avut la naştere greutatea de 3,7 kilograme.

În momentul difuzării acestei ştiri, un curier regal a părăsit maternitatea St. Mary din Londra pentru a duce certificatul de naştere la Palatul Buckingham.

Bebeluşul regal, primul copil al prinţului William şi al soţiei sale, Catherine, s-a născut sub semnul zodiacal al racului la fel ca și tatăl său.

Câteva mii de persoane s-au adunat luni în faţa Palatului Buckingham şi a spitalului londonez St. Marry, în aşteptarea naşterii bebeluşului regal.

William, fiul prinţului Charles şi al prinţesei Diana, s-a căsătorit cu Kate Middleton pe 29 aprilie 2011, la Londra, în cadrul unei ceremonii somptuoase, care a fost urmărită de aproximativ 2 miliarde de telespectatori.

Ducesa de Cambridge a născut în aceeaşi maternitate ca şi Diana, care i-a adus pe lume la spitalul St. Mary pe William şi Harry.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata