Breaking news

Doi români au fost răniţi în Italia într-o explozie produsă în casă

loading...

Doi români au fost răniţi vineri, într-o explozie provocată de o acumulare de gaze ce a avut loc într-o casă din orașul Capaccio în sudul Italiei.

explozie romani italiaUn bărbat și o femeie, ambii de naționalitate română, au fost răniți grav, vineri dimineață într-o explozie produsă în bucătăria locuinței lor din Capaccio, un orăşel situat în regiunea italiană Campania.

Potrivit departamentului de pompieri Eboli, deflagrația s-a produs din cauza unei scurgeri de gaz la la soba lăsată deschisă. Explozia s-a produs dimineața când bărbatul a aprins lumina în casă.

Explozia a fost atât de puternică încât a distrus aproape în întregime casa cât și un geam al unui hotel situat în apropiere.

Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a suferit arsuri grave şi este în stare critică, fiind transportat inițial la un spital din Battipaglia, localitate aflată la periferia oraşului italian Salerno, împreună cu femeia. Însă, din cauza arsurilor suferite, bărbatul a fost dus mai apoi la Spitalul Cardarelli din Napoli.

La fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție și din cadrul companiei de Agropoli. Structura de rezistență  a blocului a fost grav afectată astfel că în acest moment nu se poate locui în imobil.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata