Breaking news

Doi copii au fost uciși în propria casă de un piton scăpat de la un pet shop

loading...

Doi copii din orașul canadian Campbellton au fost uciși prin ștrangulare, de către un piton lung de patru metri care a scăpat de la un magazin de animale.

copii ucisi de sarpeCopii, în vârstă de 5, respectiv 7 ani, au fost atacați în propria casă, în timp ce dormeau într-un apartament situat deasupra magazinului care comercializa animale de casă exotice.

Șarpele a ieșit din cușcă și a ajuns în apartament prin sistemul de ventilație. Pitonul de patru metri și 45 de kilograme i-a strangulat pe cei doi băieți.

Magazinul de animale numit ”Reptile Ocean”, situat la parterul imobilului în erau cei doi băieți are și crocodili, tarantule, broaște țestoase și mai multe specii de șerpi.

În urma acestei tragedii, magazinul și-a suspendat activitatea pe online din cauza comentariilor extrem de dure postate de vizitatorii revoltați de incident. În timp ce alți internauți au lansat o petiție online prin care solicită închiderea definitivă  a magazinului.

Proprietarul magazinului Reptile Ocean a declarat presei canadiene că el deținea șarpele din anul 2001.

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili dacă patronul magazinului luase măsurile de securitate necesare pentru animalele periculoase pe care le deținea.

Localnicii din orașul Campbellton sunt în stare de șoc și refuză să își mai lase copii în preajma magazinului de animale.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata